Köksinredning till lådor

Köksinredning anpassad för alla Colombinis köksmodeller
Lådinredning i fanerad bok anpassade för Colombinis kökslådor/grytlådor. Anpassade för lådor i mått 30cm, 45cm, 60cm och 90cm.
Pris lådinredning fanerad bok: 30cm 800SEK, 45cm 900SEK, 60cm, 1000SEK, 90cm 1400SEK (inkl frakt/moms)
Pris grytlådinredning fanerad bok: 60cm 1500SEK, 90cm 2200SEK (inkl moms)
Pris lådinredning standard: 30cm 150SEK, 45cm 200SEK, 60cm, 250SEK, 90cm 300SEK (inkl moms)
Samtliga varor levereras till vår Köksutställning och hämtas av kund.

Köksinredning standard. Passar till lådor i mått 30cm, 45cm, 60cm och 90cm.
Köksinredning standard. Passar till lådor i mått 30cm, 45cm, 60cm och 90cm.
Köksinredning i fanerad bokfrån Köksinredarna Björkman Design
Köksinredning i fanerad bok
från Köksinredarna Björkman Design

Köksinredning Hettich

Magic ljuspunkter
Bygg om ditt kök med ljusteknik från Hettich. Magic framhäver möblerna och ökar användarvänligheten. Det höjer humöret och skapar en känsla av rymd. Ett program innefattar tre områden innehållandes ekologiskt intressanta belysningslösningar med teknik i form av LEDs, halogenlampor och lysrör som ger systemlösningar för alla applikationer och samtidigt kompletterar dem med ett brett sortiment av tillbehör.
Vill du se mer köksinredning? Besök köksutställning Stockholm »

Morgondagens belysning, från Hettich.

Köksinredning ProDecor-handtagskollektion, Inspired by Life
Mjuka och organiska linjer är kännetecknande för ProDecor-handtagen från serien Organic.
Hettich beslagsverktyg (öppnas i nytt fönster) »
Hettich köksinredning, belysning och beslag

Hettich skjutdörrsystem
”Topline M” är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förvandla en vanlig garderob till ett välfungerande skjutdörrsystem. Byt bara gångjärn och dörrar på dina gamla skåp.
Det är snabbt och smidigt att förändra inredningen med Topline M. Du monterar först bort gångjärnen på dina vanliga garderobsdörrar och byter dem mot Hettich skjutdörrsbeslag. Därefter är det bara att montera nya skjutdörrar på befintliga stommar.
De nya skjutdörrarna integreras snyggt och diskret i din möbel och du sparar både tid och pengar. Systemet är dessutom lätt att anpassa efter höjd och bredd på skåpen. Och genom att välja handtag och knoppar från Hettich breda utbud skapar du precis den känsla du önskar.

Blandare från Damixa

”When design make sense”
En gång i tiden så satt blandarna i kök och badrum tills de var utslitna. I dag vill man ändra i sitt kök och bad mycket oftare.
Blandaren har blivit en del av inredningen och när vi byter våra handdukar och duschdraperier vill vi också ibland byta utformningen av våra blandare.
Vill du se mer? Besök köksutställning Stockholm »

Bänkskiva i Corian från DuPont

Corian® är ett material, som har en enastående hållbarhet och som lämpar sig för exklusiv design både i privata hem och offentlig inredning. Corian® kan göras i de mest komplicerade former eller i enkel design i ett enda stycke utan någon synlig fog. Det är bara fantasin som sätter gränserna!
Vill du se mer? Besök köksutställning Stockholm »

Få idéer till ditt nya kök

Vill du ha mer inspiration till ditt kök så titta bland våra moderna kök, traditionella kök, sekelskifteskök och träkök. Här finns flera olika köksmodeller och du kan få idéer och tips på smarta lösningar. Hittar du något du gillar så besök vår köksutställning så berättar vi mer!