Sommaröppet 19 juni - 13 augusti - Tisdag - Tor: 11.00-15.00

Köksstudio Stockholm

Telefon köksutställning – 08-7466550

Köksinredarna Björkman Design AB
St Eriksgatan 103
113 31 Stockholm
Tel: 08-7466550
infofoo@bjorkmandesign.se

Sommaröppet 19 juni – 13 augusti
Tisdag – Tor: 11.00-15.00

Övriga tider samt kväll och helg går också bra. Boka då tid hos några av våra köksdesigners.
Jan Andersson: janne@bjorkmandesign.se | 073 372 04 23
Percy Björkman: percy@bjorkmandesign.se | 070 979 65 50

Inspiration för nytt kök

Vi försöker hela tiden bygga ut och förändra vår köksstudio, förändring och förnyelse är bra och vi vill hänga på de nya kökstrender som dyker upp! Kök som vi säljer är: Febal Primavera, Colombini Wood, Colombini Glossy med vit matt lucka, Colombini Paragon Glam, Colombini Linea Glam samt träkök!  Besök oss för att se mer.

Kök Stockholm – Träkök

Plattsbyggda sekelskifteskök och nygamla träkök
Stomme i 20 mm oljad eller klarlackad furu. Lucka i massiv handmålad björk.
Lådorna är zinkade i klarlackad björk som är monterade på helutdragsskenor med dämpfunktion från Hettich. Inga standardmått och kökssnickerierna och köksinredningen levereras monterade på plats.

Köksinredarna Björkman Design är Mielestudio

Mieles inbyggnadsprodukter säljs numera enbart i Miele Studio, som enbart består av utvalda återförsäljare.

Kök Stockholm, köksutställning på St Eriksgatan 103. Välkommen hit för att få inspiration till ditt nya kök, här finns köksinredning i alla stilar som moderna kök, traditionella kök och sekelskifteskök. Vi säljer Italienska moderna kök från Colombini och klassiska svenska sekelskifteskök och träkök. Vi hjälper dig med köksritning och att välja bland alla material och färger och ger dig tips och råd. Vitvaror som vi säljer är Miele, Siemens och IGF gasspisar Bertazzoni. Vi är även återförsäljare åt en mängd andra vitvaruleverantörer och säljer b.la blandare från Damixa och belysning och lådsystem från Hettich. Ska du köpa nytt kök tycker vi du ska hälsa på oss och få inspiration så hjälper vi dig att komma igång med ditt nya kök! Köksinredarna Björkman Design är ett familjeföretag som grundades 1990 och vi har över 20 års erfarenhet inom branschen så vi kan ge dig bästa möjliga service.

FB Linkedin Instagram