Lantliga kök är gjorda i massiv trä för att uppfylla kraven för äkthet, tradition, och livet på landet. Franska lantkök är för dig som gillar kvalité och traditioner och finns i massiv ek med rustika och charmiga lösningar. Välj bland olika köksmodeller och skapa ditt egna lantliga kök hos oss. Ett bra sätt att få en luftig och lantlig känsla är att använda sig av öppna hyllor och få köket att kännas hemtrevligt. Lantliga kök passar i alla hem och är alla unika, du får ett kök som ingen annan har.

Lantliga platsbyggda kök

Handmålade kök i lantlig stil, plattsbyggt och måttanpassat för rummets karaktär.

Tradition och komfort går att förena utan att det ska kosta en förmögenhet. Vi skräddarsyr lantliga kök efter kundens idéer och önskemål. Att planera kök fordrar dock mer än idéer, det krävs kunskap för att skapa ett funktionsdugligt kök. Ofta är det de små detaljerna som förhöjer kökets karaktär. I ett lantligt kök kan du använda pärlspont på väggarna för att få en extra lantlig känsla, använd också pärlspont på synliga sidor av skåp om du gillar denna stil. Välj en färg som inte tar för mycket fokus från köksrummet och inred med detaljer som du tycker om, allt från porslin till textiler.

Franska lantkök i rustik stil

Det franska lantköket i massivt trä och rustik miljö

Titta på fler lantliga kök och träkök

Vill du titta på fler platsbyggda träkök så besök sidan Sekelskifteskök och träkök. Här kan du hämta mer inspiration och se olika köksstilar och kanske få idéer till ditt nya kök. Receptet är enkelt: Gediget hantverk, kunnig personal, snabba leveranser och allt till en rimlig kostnad.