Renovering av kök och vindsvåning

Platsbyggt kök i vindsvåning med en 90 cm bred röd induktionspis från Bertazzoni Professional-serien med tillhörande fläkt. Spisen kompletteras med kombinationsugn samt inbyggd kaffemaskin, båda från design-serien. Modernt kök från Björkman Design och Italienska Colombini, fanerade gråa köksluckor och som bänkskiva användes Corian. Inspiration kök och kökslösningar till dig som vill renovera ditt hem. Fotograferat av © Claes Sjödahl Stockholm, Sweden

Träkök hos Mojang AB

Mojang ville ha ett träkök som passade in i deras rustika och härliga kontor. Vi fick i uppdrag att bygga deras kök i lantlig miljö och fick inspiration av Arthur-Bonnets franska lantkök, ett träkök med stil och klass med massiva köksluckor i ek. 

Externa länk: Köksinredning och interiör hos Mojang AB (länk öppnas i nytt fönster)

Ombyggnad nya kök, bostadsrätter på Södermalm

Att bygga om kök till en nyrenoverad fastighet var en utmaning, här byggde vi kök till lägenheter vid Liljeholmsbron.
Upphandlade företag: Byggherre/Byggnads Entr Savana Invest AB.
Vi fick i uppdrag att bygga om 40st nya kök till bostäder för en nyrenovering av hela Liljeholmsbron 8. Vi valde köket Linea Glam med integrerade beslag i vita högblanka luckor. Ett stort och roligt projekt med många utmaningar, vi vill tacka Savana Invest AB för ett bra samarbete!

Exklusivt kök Östermalm

Träkök från Köksinredarna Björkman Design i massivt trä.
Tillverkat kök i massiv ek och två färger. Ett platsbyggt kök med helt egen design. Pilastrar och konsoler i olika varianter, tegelvägg och granitbänkskivor. Inspiration kök och köksritningar av Björkman Design från ideer med kund och köksdesigner. Köksinredning: Exklusivt kök från Köksinredarna Björkman Design i massivt trä.

Stilrent sekelskifteskök på Luntmakargatan i Stockholm

Renovering av kök i vacker lägenhet på Luntmakargatan. Rivning av gammalt kök, spackling samt målning av väggar och installation av nytt kök. En kund med bra känsla för detaljer och kvalité valde vitvaror från SMEG och som bänkskiva blev det Kinnekullekalksten samt bänkskiva i massiv trä(amerikansk valnöt) till den fina skänken.

Vackert träkök i Årnäs

Detta nya kök i massivt trä i vackra Årnäs ger inspiration. Detaljerade köksinredningar med vit Carrara marmor tillsammans med unik köksinredning gör detta kök helt underbart.

Renovering av lägenhet i Stockholm

Helrenovering av kök i vacker lägenhet på Kungsholmen. Ett franskt rustikt kök i modern still med bänkskiva i marmor med planlimmad vask. Rummet öppnades upp och väggar revs för att få in mer ljus och skapa mer möjligheter för köket. Befintlig stadsgas leddes om och pluggades igen. Det nya lyxiga köket har många smarta lösningar samt en egen liten vinkyl och kan kanske ge dig inspiration till ditt nya kök.

Exklusivt träkök Djurgårdsbrunn

Kulturrenovering av kök i ett rum med lågt i tak och begränsade utrymmen. Höga krav på anpassning av stil, karaktär, funktion och material att passa husets tidsera. Här sitter ett helinfällt träkök med många fina detaljer, pärllister, vitrinluckor, plankspont, porslinsho, en stor köksö och även en liten fin skänk. Ett kök i Stockholm att trivas i. Inspiration kök och köksinredning: Träkök från Köksinredarna Björkman Design.

Bro Hof Slott – Golfshop

Inredning: Butiksinredning i massivt trä från Köksinredarna Björkman Design.

Vinkällare Djursholm

Inredning: Vinkällare i massivt trä från Köksinredarna Björkman Design.

Platsbyggt Sekelskifteskök

Kund: Lindau – Haninge
Köksinredning: Köksinredarna Björkman Designs Sekelskifteskök

Platsbyggt Massivt Träkök

Kund: Eriksson – Åland
Köksinredning: Köksinredarna Björkman Designs massiva träkök

Köksutställning Stockholm

Platsen för dig som vill få inspiration och titta på kök. Besök gärna vår köksutställning i Stockholm.